New site worked fine then tried to change permalinks and now only white screen (2 posts)

  1. boutiqueelliette
    Posted 1 year ago #

    I had started a new blog, well, e-commerce site using Market Theme. Everything was find, I had several items listed then remembered I wanted to change permalinks to post name. I was told to modify .htaccess file but couldn't find one, so created one with the required code and uploaded it to folder where wp-admin is. Suddenly I only get white screen for all pages/posts. I can login and see admin and everything there. I went back and changed permalinks to default and still getting white screen. I checked through older posts about white screen and did a few of the things that I thought might help, like changing plugins file name to plugins_hold to deactivate them. I went to 2012 theme and renamed market theme's folder. I went into myPHP and fixed tables. I fooled around with permissions. Nothing helped and I'm stumped as to why everything was fine until I uploaded an .htaccess file and why deleting it and going back to default permalinks didn't fix everything.

    Update since I've been typing my story - I decided to delete everything and start over. Unfortunately I'm a dunce and now I can't get to my admin! I am currently working on manually uploading wordpress to my cpanel so I can get back into admin. :/

    In the meantime, can someone help?

  2. Chris Hardin
    Posted 1 year ago #

    Delete the .htaccess file.

    Login to the dashboard
    Goto settings / Permalinks

    select Post Name here then save changes. That will create your .htaccess file for your and should take care of your problems.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic


No tags yet.