WordPress.org

Support

Support » Multisite » [Resolved] New site not showing

[Resolved] New site not showing

  • Have seen similar posts but not found solution yet. Have moved to new WP-friendly hosting (tsohost) and done a clean install into root (/public_html). Installed MU using Subdirectory. No Plugins. Added 2nd site.

    Can see both sites (rdellwebworks.co.uk [Base Site] and rdellwebworks.co.uk/scmtc-test/ [Test Sandbox]).

    Network Admin Dashboard/Sites is showing 2 sites (/ ; /scmtc-test/).

    Problem: My Sites drop-down only showing Network Admin & Base Site.

    .htaccess – code compared with original,
    – tried with/without:
    Options FollowSymlinks
    – tried with:
    / ; /public_html ; /public_html/ ;

    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule  ^[_0-9a-zA-Z-]+/(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]
    RewriteRule  ^[_0-9a-zA-Z-]+/(.*\.php)$ $1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]

    wp-config:

    /* Multisite */
    define('MULTISITE', true);
    define('SUBDOMAIN_INSTALL', false);
    $base = '/';
    define('DOMAIN_CURRENT_SITE', 'rdellwebworks.co.uk');
    define('PATH_CURRENT_SITE', '/');
    define('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
    define('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);

    Any help appreciated!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] New site not showing’ is closed to new replies.
Skip to toolbar