WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] New post title stuck as “Auto Draft”

[Resolved] New post title stuck as “Auto Draft”

  • I’ve just written my first post since upgrading to WP3.0. When I published it, the post is appearing under the title “Auto Draft” on my blog (http://www.moshblog.me.uk).

    However, the “edit post” screen and everywhere else within the admin area has the correct title. I’ve tried refreshing my view of the web page (CTRL-F5) etc with no luck.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • To test, I just tried a “Test Post” as well. It’s also being given the wrong title when the blog’s browsed so it wasn’t just a fluke on one post.

    Tested on a different blog and that is working fine after upgrade to WP3.0. Argh.

    Seems to be theme-related. Am using the latest version of “Atahualpa”. Changed to the default theme and titles appeared OK. Back to Atahualpa and I’m stuck with “Auto Draft” again.

    Grr.

    Def an Atahualpa problem, not a WP one. I’ll close this report and link to the other forum:

    http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7100&highlight=Auto+Draft

    I have exactly the same problem! Now resolved by the action described in the link above. Thanks greatly

    igeekee

    @quotationquotes

    In WP stats, I’m seeing ‘Auto Draft’ page viewed almost 40 times but there’s no ‘Auto Draft’ page. When I click on the link, it goes to my homepage. 🙁 I have never seen it before & am using the same theme I usually use. Anybody know what’s up?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] New post title stuck as “Auto Draft”’ is closed to new replies.
Skip to toolbar