WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] New Media Uploader doesn't appear on 3.3

[Resolved] New Media Uploader doesn't appear on 3.3

  • Hi all,

    I updated my WP to the latest 3.3 and 3.3 works fine without the new Media Uploader.
    I can only see the gray dimmed window after clicking the media button.
    Just like this;
    http://twitpic.com/827mms

    I tried to use Chrome, FireFox and Safari on Mac, and this problem occurred on these browsers.
    Of course, I tried with all plugins off.

    I also tested this;
    http://example.com/wp-admin/load-scripts.php?load=jquery
    and I found no problems of this jquery test.

    What happens on my 3.3?
    It would be great if you could tell me any advises.

    Thank you.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Something like this is usually a conflict with either your plugins or your theme. If you have tried disabling all the plugins and it still wouldn’t work, I’d try switching to the default theme and see if that fixes the issue.

    dkotter

    now I’ve just tried all plugins off and using default theme, but this problems doesn’t fix.
    There’s no window to upload medias.

    And also I tried this solution, but in vain.

    How to fix WordPress 3.3 Upload Media bug in Safari

    Finally, I’ve just solved this problem!

    The htaccess file caused this.
    So I rewrite the htaccess file as same as the original.

    Thank you for your advices!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] New Media Uploader doesn't appear on 3.3’ is closed to new replies.
Skip to toolbar