Support » Plugin: Magic Action Box » new install of magic action box – settings are blank

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author Ryann Micua

    (@pogidude)

    Hi Donna, have you tried following our quick start guide? http://magicactionbox.com/quick-start

    also, screenshots would help us see what you mean by blank tabs.

    Christinevarniere

    (@christinevarniere)

    Hello,

    I have the same problem. I installed MAB, activated it, but I don’t have access to the settings.

    The screen is like this: http://www.energie-de-vie.fr/wp-content/uploads/2014/02/MAB-screen.jpg

    [Moderator Note: Please ensure that you are embedding links correctly in your posts.]

    When I click the Save changes button (without changing anything because I can’t), the tabs are then displayed to their normal place, but the pages are still blank, all of them, including the Styles&Buttons pages, Add Button, etc…

    The “Action boxes” work fine, but it’s of no use since I cannot define the provider and the list it concerns.

    I have the Mailchimp widget plugin installed. So I deactivated it to check if there is no conflict, but the problem remains.

    I have MAB installed on other sites and it works just fine.

    Thanks for your help.

    Plugin Author Ryann Micua

    (@pogidude)

    Hmmmm.. that is weird. Are you on multisite?

    Christinevarniere

    (@christinevarniere)

    No, that’s not a multisite.

    I’m using also MAB on a multisite and it works just fine.

    But this one is jut plain single site.

    Plugin Author Ryann Micua

    (@pogidude)

    Hmmmm.. not totally sure what’s wrong. my guess is that somewhere between getting the page html and displaying it there’s a php error somewhere. not sure.

    Christinevarniere

    (@christinevarniere)

    When loading the main setting page, I see briefly the different items appeared correctly, then all the tabs go up and the page stay blank.

    Plugin Author Ryann Micua

    (@pogidude)

    ahhh.. then the settings are there but it’s somehow being “hidden”.. most likely a javascript issue. have you tried disabling all other plugins and see if the settings page works?

    Christinevarniere

    (@christinevarniere)

    I’ve disabled all other plugins, upgraded also MAB (now version 2.13) and still the same.

    Javcript… maybe, but in that case why i it working properly with my other sites on the same computer?

    Plugin Author Ryann Micua

    (@pogidude)

    good question.. and honestly is what makes it hard since it’s isolated on a few cases only – actually just you and the first poster on this thread.

    if you want, you can have us take a look see in your wordpress dashboard to see what’s up. just open up a new ticket at http://prosulum.zendesk.com and we can continue on from there.

    Christinevarniere

    (@christinevarniere)

    Thank you. I’ve just posted on prosulum.

    Plugin Author Ryann Micua

    (@pogidude)

    I’ve logged in to your admin page and I can see the settings pages just fine http://tinypic.com/r/2vvq8p2/8. I believe this is a browser issue.

    Try clearing your browser cache or reloading that admin page by doing Shift + Ctrl + R on your keyboard to bypass the browser cache.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘new install of magic action box – settings are blank’ is closed to new replies.