Support » Plugin: Video Gallery - YouTube Gallery » New Gallery Video button – no response when clicked

  • Resolved Ben Sibley

    (@bensibley)



    When I click the New Gallery Video button, I am getting a Javascript error that is preventing the new gallery from being created: http://pics.competethemes.com/r061

    I am also seeing this notice and it appears there is an erroneous opening HTML tag “<” at the very end that is the source of the JS error:

    <b>Notice</b>: Undefined offset: 0 in <b>/Applications/MAMP/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/gallery-videos/Includes/Total-Soft-Gallery-Video-New.php</b> on line <b>111</b><br />
    <br />
    <b>Notice</b>: Trying to get property of non-object in <b>/Applications/MAMP/htdocs/wordpress/wp-content/plugins/gallery-videos/Includes/Total-Soft-Gallery-Video-New.php</b> on line <b>111</b><br />
    1)”>

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author totalsoft

    (@totalsoft)

    Hello Dear Ben Sibley.

    Thank You for contacting with us and for telling us about your problem. Our team is ready to help You. We checked the screenshots and understood the problems. But we can’t get any errors on our websites. Please can You help us to find it? At first, please, say me what theme are you using and what plugins? And If it is not hard for you, deactivate the plugins which you have, and check is our gallery works without other activating plugins or no. Maybe the problem comes from other plugin, we will find that problem and fix it.

    Thank You.

    Ben Sibley

    (@bensibley)

    Thanks for the prompt response!

    I’ve figured out what’s happening. In wp-config.php, I have WP_DEBUG set to true and this is outputting the PHP notice I shared above. For some reason, there is an extra “>” output afterward and the presence of the extra “>” is causing the JS error.

    With WP_DEBUG set to false, there is no PHP notice output and no JS error.

    Plugin Author totalsoft

    (@totalsoft)

    Dear Ben Sibley.

    Thank You for your response. I am very happy that you found the way to solve that problem. We will try to find a way to do it from the code in our plugin. So if you will have any other questions, please let us know. Our team will do our best to solve your problem.

    Thank You.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘New Gallery Video button – no response when clicked’ is closed to new replies.