Support » Plugin: TablePress » New content saving on backend, but not showing up on front end

  • Resolved dryspark

    (@dryspark)


    We added an additional 10 rows a few weeks ago.

    Essentially the 2020 data, if you look at the bottom of the cells.

    The data has saved correctly on the backend, but I cannot get it to display on the front end.

    I have checked incognito – so not a caching issue
    I have manually clicked all 214 rows and then selected “show” – didn’t help
    I have renamed the shortcode – didn’t help

    I’m at a loss.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi,

    thanks for your post, and sorry for the trouble.

    That sounds strange. Are you sure that you have used the correct table ID? And are you actually seeing the Shortcode on the page (when you edit the page)? (I’m asking because I have see themes that replace the Shortcode with the returned output, when using features like frontend editing.)

    Regards,
    Tobias

    Thread Starter dryspark

    (@dryspark)

    you were 100% correct. the shortcode was being overwritten.

    I was able to resolve it. Thank you so much for helping me trackdown the issue.

    Plugin Author TobiasBg

    (@tobiasbg)

    Hi,

    no problem, you are very welcome! 🙂 Good to hear that this helped!

    Best wishes,
    Tobias

    P.S.: In case you haven’t, please rate TablePress here in the plugin directory. Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘New content saving on backend, but not showing up on front end’ is closed to new replies.