WordPress.org

Support

New Broadcast

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I have this exact same problem also.

    I’ve created a new broadcast today and it just sits in the queue on the ALL BROADCASTS page, telling me that it’s going to be sent at a time that has usually passed because it didn’t send.

    No amount of running the various processes seems to fix the issue. Does anyone know why this is happening all of a sudden?

    Thanks. 🙂

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    @carillonvideo: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic.

    Noted.

    Although the support forum also clearly states:

    “Before posting a new topic, be sure to search to see if one has been started already.”

    Just so you know. 🙂

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    @carillonvideo: That section also states

    If you do find a topic that describes a problem similar to yours, read it by all means but do not post in that topic.

    If you read further, you will see the that the next section – entitled Where to Post – specifically states:

    Unless you are using the same version of WordPress on the same physical server hosted by the same hosts with the same plugins, theme & configurations as the original poster, do not post in someone else’s thread. Start your own topic.

    Please abide by this.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘New Broadcast’ is closed to new replies.
Skip to toolbar