Support » Plugin: HuCommerce | Magyar WooCommerce kiegészítések » Név és cím probléma

 • Kedves support!

  Egyik napról a másikra meghülyült pár dolog, és nem értem, hogy miért. Ugyanezzel a sablonnal, ugyanolyan beállításokkal ezen az oldalon nem jó a keresztnév és vezetéknév sorrend + a címnél az utcát előre hozza a rendszer valami miatt! Tudnátok segíteni, hogy mi a baj?!

  The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • Plugin Author Surbma

  (@surbma)

  Kedves @demenyzo!

  Ez csak akkor történhet, ha valami frissítve lett és az felülírja. A sablon például tud ilyet. A neveknek most már a HuCommerce nélkül is jól kéne megjelenniük, mert a WooCommerce-ben ez javítva lett.

  Először mindig tesztelni kell. Staging környezetben ki kell kapcsolni az összes bővítményt, a sablont a Storefront-ra kell váltani és akkor úgy megnézni. Ha így jó, akkor egyesével vissza kell kapcsolni a bővítményeket és a sablont, így ki lehet deríteni, melyik okozza ezt a jelenséget.

  De azért a biztonság kedvéért érdemes ellenőrizni, hogy a HuCommerce-ben be van-e kapcsolva a modul.

  Ha megvan a bűnös, kérlek írd meg, mi volt a baj, hogy mások is tanulhassanak belőle. Köszönöm!

  Kedves @surbma!

  Természetesen már kikapcsoltam minden bővítményt stb, de az sem segített. Minden a legfrissebb verzión van… de nem működik. Ami fura, hogy már működött…

  Plugin Author Surbma

  (@surbma)

  Ha mindent kikapcsoltál és kikapcsolod a HuCommerce bővítményt, akkor is ugyanúgy rosszul jelenik meg? Vagy kifejezetten a HuCommerce bekapcsolásával, illetve a modul aktiválásával változik meg?

  Illetve azt mondod, hogy a Storefront sablonnal és kikapcsolt bővítményekkel is rosszul jelenik meg úgy, hogy a nyelv magyarra van állítva?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.