Support » Plugin: Simple Share Buttons Adder » Networks don’t show up for drag and drop

  • Hi there,

    I just installed the plugin and for some reason, while I start setting it up, the networks for the share bar are not displayed for me to drag and drop. Below you can find the screenshot of what I see:
    network box

    I’m not sure if this is a glitch or if I have to do something to display them. FYI, I disable all Chrome extensions for debugging purposes, and also tried it on Safari but it’s the same thing.

    I plan on trying the Adder first and move to the Plus for at least 3 different websites after finding lots of good reviews about Simple Share Buttons. 🙂

    • This topic was modified 9 months, 4 weeks ago by  Matt.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hi,

    I’m having exactly the same issue. I have a multi site installation, on all staging environments it works fine. It also works fine live using Sensible Pro theme but the issue occurs on a live site using Zerif Pro. Don’t know if it’s theme related?

    I have the same issue – my site is a multi-site and the drag and drop appears on some sites but not on others. it’s very strange. I’ve tried disabling and re-enabling the plugin but its still the same issue. Can one of the developers of this plugin at least respond!? I notice no one’s response has been met! This is a bit ridiculous.

    • This reply was modified 8 months, 1 week ago by  subahdeva.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Networks don’t show up for drag and drop’ is closed to new replies.