Support » Networking WordPress » Network User Blogs Not Displaying Posts

  • Resolved jlewis004

    (@jlewis004)


    I am working on this site: http://www.kristakennedy.net/ccr633. There are 6 user blogs in addition to the main blog. I am using Buddypress as the active theme.

    When a user posts a new entry on their blog the activity stream (http://www.kristakennedy.net/ccr633/activity/) registers the new blog entry. You can also navigate to the user blog by clicking the user profile under the “Blogs” tab (http://www.kristakennedy.net/ccr633/blogs/); however, if you navigate to the user blog there are no entries – not even the initial “Hello World” entry that comes standard after the installation. I need users to be able to see new posts on their own network blogs in addition to the entry appearing on the activity stream on the main blog.

    This post (http://mu.wordpress.org/forums/topic/17078) explains a possible workaround; however, I don’t have a lot of experience with the MySQL tables and am leery to dig too deep into that area. I have tried all permalink settings in the hopes that this would fix the problem to no avail.

    Can anyone let me know 1) how to fix this problem; and 2) what might be the cause? Thanks for all the great advice on these forums, @andrea_r has saved my life multiple times! 🙂

    Thanks in advance for any help.

    v

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Network User Blogs Not Displaying Posts’ is closed to new replies.