Support » Multisite » [Resolved] Network Problems

[Resolved] Network Problems

  • Since creating a Network i can no longer view any pages via the Dashboard.
    The main web is running fine but i want to add more pages but screen is blank when i click on ALL pages.
    Any ideas anyone please.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Start with the old standards:

    1) Turn off all your plugins
    2) Change your theme back to the default

    And since it’s a white screen of death, check out your php error logs.

    Thanks for that, I will try tomorrow.

    I noticed yesterday that when I created a new site nothing was shown on the menu, under Network, so your suggestion may do it.

    I have reverted back to the basic settings for now but keen to have a network as I want to develop more sites.

    Excellent , working fine apart from one little niggle, under the sites drop down header it only shows the following:

    Network Admin
    My Hosted site

    Am i right in thinking that they wont appear until they are hosted?


    You mean more sites won’t show until you ad them? That is correct 🙂 Also only sites that you are an admin of will be listed 🙂

    Hi, Ive managed to network the main site now and i am gradually finding my around it.
    Nightmare for the newbie!
    Your advice on starting with Old Standards done the trick and all installed.
    One pain in the butt is my contact page. Since networking Big Contact wouldn’t run so i installed Contact7, problem i have now is it wont allow me to alter the size of boxes using firebug.
    Ill search the forum later to see if anyone else has had this problem.

    Thanks for all your help.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Network Problems’ is closed to new replies.