WordPress.org

Forums

Networks for WordPress
Network for Worpress "invalid meta value in upload_url_path" error in red (5 posts)

  1. skvwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Dear David,

    Thanks for wonderful plugin. I installed it on my main domain of my hosting account and added networks on it. Everything great and good!

    Then I added an addon domain on the main domain and installed a fresh wordpress multisite (as subdomain sites), and installed network for wordpress plugin. I added networks on this domain. Now, when I try to very the networks, it shows red box with "invalid meta value in upload_url_path. This may prevent access to this site or disable some features" message.

    What may be the cause and how to solve it.

    As I mentioned above, I dont see this red box and error on the networks installed on main domain of my hosting account.

    Your comments would be enlightening!

    Regards

    SKV

    http://wordpress.org/plugins/networks-for-wordpress/

  2. skvwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    I notice that this red box is everywhere, on every network. a solution / correction would be appreciated.

  3. zabre00
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same issue at the moment but only on the new sites I create.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @zabre00: If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic.

  5. zabre00
    Member
    Posted 1 year ago #

    O yeah, I know. I was more just saying yeah there an issue with the plugin. Sorry! Won't do it again.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Networks for WordPress
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic