Support » Networking WordPress » Network Admin & network admin links not using the subdirectory

  • Resolved addy75

    (@addy75)


    Question good people..first I want to say that I tirelessly researched this before I came here as I usually do to bolster my learning experience but now I need help. There were some posts and websites close to my problem but didn’t exactly address my issue. I will appreciate your assistance.

    My Network Admin is pointing to “mydomain.com/wp-admin/network” instead of where I need it to, which is “mydomain.com/public/wp-admin/network (where my subdirectory is “public” and not “wordpress” )

    I tried using he the code mentioned in some of these posts with my similar issue but to no avail. Anyway any help anyone can assist me with will be greatly appreciated. I am the end of my rope. Here is my code so far:

    define('WP_DEBUG', false);
    define('WP_ALLOW_MULTISITE', true);
    define('MULTISITE', true);
    define('SUBDOMAIN_INSTALL', true);
    define('DOMAIN_CURRENT_SITE', 'mydomain.com');
    define('PATH_CURRENT_SITE', '/');
    define('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1);
    define('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1);
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^wp-admin$ wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^(wp-(content|admin|includes).*) public/$1 [L]
    RewriteRule ^(.*\.php)$ public/$1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    Lead Plugin Wrangler

    Your index.php has require('./public/wp-blog-header.php'); right?

    Yes. Most definitely. You know you made me go inside my folders and look around again. Then I remembered that I had 2 .htaccess files. One that was in the root and one that was in the sub. I NEVER modified the root .htaccess file, only the sub duh. It’s working now. We can consider this resolved. Thank you.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Network Admin & network admin links not using the subdirectory’ is closed to new replies.