Support » Plugin: Nelio Content - Social Media Marketing Automation » Nelio content has stopped auto posting

  • Resolved dalecameronlowry

    (@dalecameronlowry)


    Hello,

    I currently have the free version and it has been working fine to automatically post to my social media sites when one of my blog post goes live … until yesterday, when it stopped.

    Any idea why this would be? I changed the speed settings of my website recently so that I now have asynchronous loading of JavaScript. I also use Cloudflare. Could that cause the error?

    My website is Dalecameronlowry.com

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Antonio Villegas

    (@avillegasn)

    Hi Dale,

    We took a look at our logs and apparently everything that was scheduled for 2017-04-12 was published properly. As an example, this Twitter message was published at 17:24 UTC, and its related post was published at that time too.

    Can you please tell me what was wrong exactly?

    Thanks!

    I had to go back into WordPress Nelio Calendar after the post published and click on each social message to edit/save. They didn’t go up themselves when the scheduled post to my blog published.

    That said, the messages seem to have gone out today from today’s post, so it’s an inconsistently occurring issue.

    Plugin Author Antonio Villegas

    (@avillegasn)

    When did you realize the social messages hadn’t been auto-shared? Right after the post was published? A few minutes later? Much later? I’m asking because social sharing may take a couple of minutes since the post is published…

    Hours later except for the one named.

    This one, you should see that the messages didn’t go out until hours later when I did it annually:

    https://dalecameronlowry.com/submissions-ufo-publishing/

    This one, you will see that some of the messages still haven’t gone out, though I might try to send them again now:

    https://dalecameronlowry.com/writers-guide-to-missing-1099-misc/

    Plugin Author Antonio Villegas

    (@avillegasn)

    I see the problem now. When WordPress publishes a post, Nelio Content sends a notification to our servers in the cloud letting us now about the post publication so that we can start the process of sharing your messages to social networks.

    That notification failed (our logs show that we didn’t receive it for these two posts). That explains why the messages didn’t come out automatically.

    We’ll improve the way this notification works (adding an automatic retry system in the plugin so that we can make sure the notification arrives to our cloud). However, could you please take a look at your PHP error log in your server? Please let us know if you find some error logs (timeouts, errors, whatever strange you see) there at the publication time of these two posts. Your case is the first one having problems sending the notification to our cloud.

    If you find that the error logs contain sensitive data, please email us that info to support.content at neliosoftware dot com.

    Thanks for your collaboration, Dale.

    Thanks!

    This is the only one I see, from April 11:

    [11-Apr-2017 16:03:04 UTC] PHP Warning: stripos() expects parameter 1 to be string, array given in [redacted]/wp-content/plugins/jetpack/modules/shortcodes/class.filter-embedded-html-objects.php on line 92

    Plugin Author Antonio Villegas

    (@avillegasn)

    Hi Dale,

    Sorry about the late response. That warning you copied here has nothing to do with the issue. In fact, it is just a warning, so don’t worry about that. Anyway, we’ve improved the way we sync with our cloud servers using several attempts. We are internally testing this out and we’ll release an update soon.

    Thank you!

    Plugin Author Antonio Villegas

    (@avillegasn)

    Resolved. The update was released some days ago.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Nelio content has stopped auto posting’ is closed to new replies.