WordPress.org

Forums

[resolved] Need Help with Plugin Code (7 posts)

  1. cpjolicoeur
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm having some weird issues with a new plugin I am writing. I'm a ruby on rails developer and am writing this WP plugin for a friend. Not using anything special PHP-wise as far I can I tell but its causing some problems. If anyone can take a look at it with me and see if they can find my "bug", I'd appreciate it.

    here are the issues:

    1) When the plugin is enabled, the RSS/Atom feeds on my site are malformed (they have a blank line at the top of the file and the XML declaration is on the 2nd line)

    2) On my installation of 2.1.3 I don't see this error but on my friends installation of 2.2 he gets this error when trying to login/logout if the plugin is enabled. (This seems to happen always if the new HP Blog Printing plugin is activated).

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output
    started at
    /home/zarnold/public_html/thebackdrop/wp-content/plugins/feedcache/feedcache.php:148)
    in /home/zarnold/public_html/thebackdrop/wp-admin/theme-editor.php on line
    55

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output
    started at
    /home/zarnold/public_html/thebackdrop/wp-content/plugins/feedcache/feedcache.php:148)
    in /home/zarnold/public_html/thebackdrop/wp-login.php on line 12

    anyhelp would be appreciated. you can AIM me at: cpjolicoeur or email me at cpjolicoeur[at]gmail[dot]com

  2. Andrew Ozz
    WordPress Dev
    Posted 7 years ago #

    Make sure there's no blank lines before the first <?php or after the last ?> tags.

  3. cpjolicoeur
    Member
    Posted 7 years ago #

    thx, I'll try that

  4. cpjolicoeur
    Member
    Posted 7 years ago #

    also, any time I try to save the file via the WP plugin editor interface I get this error

    Service Temporarily Unavailable

    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

  5. cpjolicoeur
    Member
    Posted 7 years ago #

    that seems to have fixed it.

    what is the issue with having blank lines after the final closing PHP ?> tag??

  6. Roland Rust
    Member
    Posted 7 years ago #

  7. cpjolicoeur
    Member
    Posted 7 years ago #

    thx

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic