Support » Plugin: Companion Auto Update » Need help on debugging

  • Resolved slippingjimmy

    (@slippingjimmy)


    Hello,

    I have had this plugin installed for few months but nothing ever gets updated. I installed WP-Control today to look at cron jobs, they all show up but still nothing is happening update-wise.

    How can I try tracing the origin of the issue?

    – I’ve updated to latest WordPress version manually successfully (from GUI)
    – It is not Cpanel related
    – Plugin settings show everything ok but no updates happen

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter slippingjimmy

    (@slippingjimmy)

    More information:

    Plugin version is latest Version 3.1.3

    WP-Control reports only one cron starting with ‘cau’:

    wp_update_themes
    cau_set_schedule_mail
    wp_update_plugins
    wp_update_themes
    wp_version_check
    wp_privacy_delete_old_export_files
    wp_scheduled_delete
    delete_expired_transients

    In ‘Systeminfo’, everything shows ‘Active’ but ‘Next’ column refers to past time.

    Thread Starter slippingjimmy

    (@slippingjimmy)

    Ok, I have identified several permission issues on my instance when using a different update manager plugin.
    Hopefully this should be fixed soon.

    Thread Starter slippingjimmy

    (@slippingjimmy)

    So, even then, I couldn’t get it to work. I’m guessing part of my installation breaks this plugin somehow, but since the plugin fails very quietly (even with DEBUG active), I’m giving up for now.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Need help on debugging’ is closed to new replies.