Support » Plugins and Hacks » Navigation menu not showing?

Navigation menu not showing?

  • I was trying to figure out this issue on my own because this site is in development, but I just have to ask the question.

    I have used this plugin on numerous custom themes we have built over the years. Today I followed my same format for implementing it into my theme and for some reason it will not show the navigation menu. I can see it in the source code, but not on the page itself. Any ideas?


Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Ok, we messed around a bit with our CSS to try to at least show something, but now it is still not utilizing the full CSS of ours to show the navigation menu across the page nicely. Here is the link:


    Ahh…sorry to bombard the forums, but it looks like this might be an issue related to the most recent version of WordPress? I’m just not sure what else to try since I am doing the same things I always do when I use your plugin on a client’s site. Any ideas?

    Plugin Author Ryan Hellyer


    This is not related to the latest version of WordPress. I edited a single file and the rest of them just vanished without a trace. I’m not sure why. It should hopefully fixed within the next few minutes.

    I’ve been on holiday for the past few weeks and wasn’t able to get to this issue until now.

    Thank you so much. I just put the plugin back up there. It shows the style of my menu and everything almost perfectly, except it is showing the menu vertically instead of horizontally. Do you happen to know why? When I manually put my menu in there, it’s fine, but as soon as I replace my code with <?php if (function_exists(‘pixopoint_menu’)) {pixopoint_menu();} ?> it shows vertically.


Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Navigation menu not showing?’ is closed to new replies.