Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Navigation bar problem in CMS mode

[Resolved] Navigation bar problem in CMS mode

  • Hi,

    I would like to use WordPress 2.3.1 has a CMS. I want to have a customized Home page and open the blog in a “News” folder. The templates that I use have already a “Home” and “About” buttons in the sidebar.

    What I have done yet:

    Installed WP in /blog
    – Copied index.php at the root of the server
    – Created a page, called Home
    – Set Home as the front page
    – Created a page called News
    – Set blog posts at News page

    New Home is working fine outside the /blog folder
    Blog posts open at the right place in the News page

    Now I have two Home page buttons in the horizontal sidebar.
    This site will run in a foreign language anyway (French). I erased the new Home page and create a new one called “Accueil” in French.

    First page called “Accueil” opened correctly at the root. But there is another problem. The “Home” button still in the sidebar.

    At that time I had Home I Accueil I About I News I in the sidebar.

    In the following code of the header.php I changed “Home” for “Accueil” :

    <li class="page_item"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">Home</a></li>
    			<?php wp_list_pages('title_li=&depth=1'); ?>

    But I have two “Accueil” Buttons. I think that this last problem reside in this line of code: <?php wp_list_pages('title_li=&depth=1'); ?>
    But I do not know how and where to correct this.

    Is anybody here able to help me to erase one of these tow similar buttons?

    Thank You

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Navigation bar problem in CMS mode’ is closed to new replies.