WordPress.org

Forums

[resolved] Navigation Bar not working (5 posts)

  1. mrcMostaboys
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am creating my school website and have encountered a serious problem. The navigation bar at the top of my pages (www.mrcmostaboys.edu.mt/wordpress) is not working and the submenus are not appearing when hovered upon. The thing is that once I log into wordpress dashboard they start working normally.

    I have been pulling my hair out on this problem and surfing the forums but to no avil. Can anyone help?

    Thanks

  2. Sandra l***
    Member
    Posted 2 years ago #

    There is a plugin called header-slideshow that seems to be creating a javascript problem

    XMLHttpRequest cannot load http://mrcmostaboys.edu.mt/wordpress/wp-content/plugins/header-slideshow/resources/header-image-links.xml. Origin http://www.mrcmostaboys.edu.mt is not allowed by Access-Control-Allow-Origin.

    When this sort of thing happens, other javascript based processes (such as navigation) may stop working.

  3. mrcMostaboys
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks Sandra, you saved my last few hair strands ;) ... it worked perfectly

  4. miopaniagua
    Member
    Posted 1 year ago #

    What was the solution to this problem? I am having the same problem!

  5. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @miopaniagua - it's unlikely that your issue is the same - it's really best to start your own thread -

    http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Where_To_Post

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic