WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Nav bar style issues

Nav bar style issues

  • nsmith7989

    @nsmith7989

    I think I might be losing my mind. The site I just finished http://jefferson-center.org seems to be having some select nav bar issues. The issue seemed to come up this week. I haven’t made any style changes, only the normal updating of plugins.

    Chrome for mac (my default browser) seems to put a 1 or 2 pixel space between the hover state on the top menu and the red bar. I can’t seem to duplicate the issue on any other mac browser (safari and firefox), nor does it show up on any windows browsers (firefox, chrome, IE). It’s also very weird that my local development (through MAMP) doesn’t have this problem.

    Obviously my next step is to disable all plugins and figure out which one updated and caused the issue. Can anyone else confirm this is a problem?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    I don’t see any obvious differences between Firefox and Chrome on Mac. Have you checked for validation or CSS errors — they sometimes cause browser inconsistencies…

    nsmith7989

    @nsmith7989

    Thanks for looking into it and I appreciate the tip. I’ve asked everyone in my small office to look into it, but they can’t see anything either (they are all on PCs).

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Nav bar style issues’ is closed to new replies.
Skip to toolbar