WordPress.org

Support

Support » Miscellaneous » Names not appearing as hyperlinks in forum?

Names not appearing as hyperlinks in forum?

  • Quick question about something that’s been puzzling me for a bit.

    Why is it that in these forums, some people’s names appear as links to their websites, but others don’t? Mine always used to but now it doesn’t link to my blog even though the url is in my profile.

    I’m not after sneaky hits or anything, I just can’t figure out why some do and some don’t…

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • IIRC, if you have a website listed in your profile here, your name hyperlinks to it.

    As I said in my earlier post, the link is in my profile! Just a bit confused as I’ve seen quite a few that don’t link even though the url is in their profile…

    Eeeeek! Sorry, I misread that part. 🙁

    I’m not sure then .. I see little difference in yours and my profiles.

    Lol, I’ve had several confusing discussions on my blog where i’ve mis-read someone’s comment… 🙂

    I think it auto links after you have a certain number of posts or something.

    It’s now become a link. How odd!

    I think it auto links after you have a certain number of posts or something.

    Mine was there before my first post. Over on WP.com, it shows up on signup as well. Which is how we tell when it’s an outside user who’s at the wrong forum 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Names not appearing as hyperlinks in forum?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar