WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Mystique theme logo fail (4 posts)

  1. Raikko
    Member
    Posted 5 years ago #

    So I've just installed WordPress on a brand new host and I installed a theme called "mystique" by digitalnature. I want to customize this theme and I loaded a logo (via the "Mystique settings" menu) for It's banner but the image won't load correctly. Here's an example (http://raikko.zzl.org).
    I've tried to load several images and I've tried with 2 versions of wordpress but it still won't load. How can I solve this? Could I edit the banner editing the CSS code? How?

    Thanks and merry christmas,

    Raikko

  2. math chique
    Member
    Posted 5 years ago #

    The logo 'replaces' the name of your blog, as I understand it. Try uploading your image in the 'background image' option, below the 'logo image' option, in theme options. See my site Cottage Geek. I am still playing with different sized images to see what works best.
    Also, it takes a while for an image to load and if you navigate away from the page, the upload will fail.

  3. graphix210
    Member
    Posted 5 years ago #

    @Raikko I'm having the same issue. When i upload a .jpg for the logo header, it simply displays as the dreaded question mark. The site I'm developing is GRAPHIX CONNECTION.

  4. Raikko
    Member
    Posted 5 years ago #

    I managed to solve it. You have to edit the image's CHMOD to 777.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic