Support » Themes and Templates » MyBlog Theme links

  • I cannot seem to get a color to my links to show when published. it shows up in the Preview before publishing but in order to show any color to a link I have to add ‘wp-caption’. Navigation on my Style.css with anything to with link ie hover does not adapt to color change….how do i get my link to show up?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Site url?

    it’s fixed thx….my son corrected it using firefox and eyeglasses???

    Well i am back again this time another problem MyBlog Theme : the sidebar is now not showing in IE8 as a home page..it shows up in the other pages…Mozilla and Safari it shows properly ….how can I tell IE 8 to show the Home page sidebar?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Stop pasting content from Microsoft Word into WordPress as the pasted text also contains Word’s own formatting. This is currently stopping your sidebar being displayed properly in IE and on the home page alone has created over 600 validation errors (which could well be some kind of record)! You’re lucky that IE is still showing anything on the site! If you cannot possibly manage without Word, paste your text into NotePad (or another text editor) first, then copy from NotePad into WordPress.

    http://www.getwordpressed.com/learning-wordpress/paste-easily-to-wordpress-from-ms-word/

    For now, you’ll have to go back through every post – pasting the content from WP into NotePad, deleting the content in WP, then copying the content from NotePad back into WP.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘MyBlog Theme links’ is closed to new replies.