WordPress.org

Forums

My widgets stopped showing on my blogs (2 posts)

  1. ebizdame
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Yesterdays suddenly the widgets on my sites stopped showing on the side. They show on the bottom of the page.

    Even more interesting is the fact that my hosting provider can see the widgets on the side but people from various IP addresses, may or may not see them, even when using different browsers.

    Neither I nor my hosting provider can sort it. The interesting thing is that I have different hosting accounts with the same hosting provider and only this particular account is showing the problem

    It dos not seem to be theme related because the same applies to all the themes across within this same account.

    As well I noticed that the widget area is somewhat corrupted in a sense there is no orderly alignment of the text windows within the widget area dashboard.

    I checked my sites online and they are not infected with malware, the host provider claims there is no malware on the server.

    I simply never have seen this in the 5 years I have been online.

    Is there anyone who can suggest anything?

    The problem persists even when I deactivate all the plugins.

    Thanks

    Dita

    http://bloggingspree.com

  2. graphical_force
    Member
    Posted 1 year ago #

    Does this issue exist if you use the default theme? If it seems to be a theme related issue, you'll have to get support with Woothemes since premium themes and plugins are not supported here.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic