Support » Plugin: Autoptimize » My Website Home Page and Menu stopped showing

  • Resolved justme

    (@funtrick)


    I activated Autoptimize and noticed that my homepage and menu doesn’t load, I only see my footer. I have gone ahead to deactivate and uninstall the plugin but the problem is still the same. I have purged my cache to be sure it isn’t caching problem but the problem still persist.

    Right now I am a bit confused and don’t know how to fix the problem.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    There is no mention of Autoptimize in your page source any more funtrick, so you indeed have successfully deactivated/ removed the plugin so the problem is very likely elsewhere.

    I do see this error on the browser console;

    ServiceWorker registration failed: TypeError: “ServiceWorker script at https://houseofeminent.com/pwa-sw.js for scope https://houseofeminent.com/ threw an exception during script evaluation.” pwa-register-sw.js:19:32

    So maybe try deactivating PWA for WP?

    It problem started when I installed Autopmize and I deactivated and deleted it but the problem is still there. I have deactivated and deleted PWA for WP but everything is still the same.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    No idea what is happening I’m afraid funtrick; from a technical point of view as soon as AO is deactivated (and your cache is purged) then you’re back to the situation before you had AO.

    Based on the HTML source your content has “simply” gone missing; there is nothing in the main tag;

    
    <div id="content" class="site-content">
    <div class="ast-container">
    <div id="primary" class="content-area primary">
    <main id="main" class="site-main">
    </main>
    </div>
    </div> 
    </div>

    100% certain this is not AO’s doing, it never changes any content.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.