Support » Themes and Templates » My site just doesn't work in Internet Explorer

  • Resolved arjunsinghal

    (@arjunsinghal)


    Hi. I created the theme using HTML and CSS. And before I moved it to wordpress, I checked it in IE and the code worked there perfectly. But once I am in WordPress, things have fallen apart.

    I’m currently using a browser blocker, but that’s ugly and besides the point. If any one helps out, I’d be happy to provide a credit on the website.

    The link is blowtrumpet.com

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Moderator Andrew Nevins

    (@anevins)

    Forum moderator

    Generally the first step to browser compatibility is validation.

    thanks Andrew. i am working on fixing that right away. Will update.

    the w3c validation errors are corrected. changed some of the CSS as well. but it still fails in IE8

    Moderator Andrew Nevins

    (@anevins)

    Forum moderator

    What specifically fails, can you provide imagery?

    the opening page itself falls apart.

    uploading the screen shot for the navigation here

    and for the footer here

    really appreciate you taking out the time

    im using the forum for the first time, i am not even sure if its the correct way to share imagery. i tried to place target="_blank" in the href tags but I dont think that works.

    Moderator Andrew Nevins

    (@anevins)

    Forum moderator

    Try removing the float of anchor tags in the navigation, and instead applying it to the <li>. This will probably mean displaying block the <ul>.

    that helped!

    in fact, there were problems with other div elements styling as well, which simply crashed in IE8, which i managed to fix after you enlightened me.

    sorry for the late reply. i had retired for the night.

    im creating a short thread around this on the forums section of blowtrumpet.com and will gladly add a credit. let me know your email so I can send you a link too.

    thanks a ton.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘My site just doesn't work in Internet Explorer’ is closed to new replies.