WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Users Ultra Membership Plugin » [Resolved] my site goes down on activating this plugin

[Resolved] my site goes down on activating this plugin

  • I installed this plugin on my woocommerce site, and when activating it my site went down. Now all I see is blank screen. Below I found in error logs. Can you help on what to do, to fix this?

    PS: the logs has masked characters to protect privacy.

    [Wed Jul 30 08:36:50 2014] [error] [client 103.5.134.180] WordPress database error Table 'xxxxx.xxxxxx_usersultra_photo_cat_rel' doesn't exist for query SHOW columns from xxxx_usersultra_photo_cat_rel where field="photo_rel_id"  made by activate_plugin, include_once('/plugins/users-ultra/xoousers.php'), XooUserUltra->plugin_init, XooUserUltra->load_classes, require_once('/plugins/users-ultra/xooclasses/xoo.userultra.photos.php'), XooUserPhoto->__construct, XooUserPhoto->ini_photo_module, XooUserPhoto->update_photos_table, referer: https://orderbox.coversine.com/site/wp-admin/update.php?action=install-plugin&plugin=users-ultra&_wpnonce=d61f4f4e55
    [Wed Jul 30 08:36:50 2014] [error] [client 103.5.134.180] WordPress database error Table 'xxxxx.xxxxx_usersultra_photo_cat_rel' doesn't exist for query Alter table  xxxx_usersultra_photo_cat_rel add column photo_rel_id bigint(20) NOT NULL AUTO_INCREMENT,  ADD PRIMARY KEY (photo_rel_id) ;  made by activate_plugin, include_once('/plugins/users-ultra/xoousers.php'), XooUserUltra->plugin_init, XooUserUltra->load_classes, require_once('/plugins/users-ultra/xooclasses/xoo.userultra.photos.php'), XooUserPhoto->__construct, XooUserPhoto->ini_photo_module, XooUserPhoto->update_photos_table, referer: https://orderbox.coversine.com/site/wp-admin/update.php?action=install-plugin&plugin=users-ultra&_wpnonce=d61f4f4e55

    https://wordpress.org/plugins/users-ultra/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Never mind.

    A woocommerce custom payment gateway plugin’s warning, turned into a fatal error when activating uu.
    I removed the payment gateway plugin, and successfully activated uu.

    Plugin Author Plugins Area

    @usersultra

    Hello csine,

    Thank you very much for your question.

    It looks like the issue was not related to Users Ultra but another plugin.

    I just saw your negative review and I’d love to know what features are not working. This plugin has been available for free on WordPress for about 4 months, We’ve released our pro version a couple of weeks ago. So.. what you’re saying in your review is not true. We’re not using the free version to promote our pro version.

    Although, I think that your review is unfair bearing in mind the amount of features we’re offering for free thanks for letting us know your thoughts
    Regards
    Alex

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] my site goes down on activating this plugin’ is closed to new replies.
Skip to toolbar