WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » My RSS Feed just went Nuts

My RSS Feed just went Nuts

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Moderator kmessinger

    @kmessinger

    http://www.swurvradio.com/feed/ shows up for me in FF. It took a while to load.

    Ya it shows up for me to in ff but not chrome or safari. Any idea what’s going on?

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    For Chrome it won’t. Google did not build a reader into Chrome. They want you to use the separate Google reader.

    I see it in Safari but it has a lot of extra spacing. Also it doesn’t validate.

    You might try
    -deactivating all plugins (yes, all) to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s). If you can’t get into your admin dashboard, try resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin (read http://bit.ly/UhpkLl if you need help). Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.
    -switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    Damn…That is going to be something I never wanted to do 🙁

    Moderator Jan Dembowski

    @jdembowski

    Brute Squad and Volunteer Moderator

    kmessinger’s advice (BTW Happy Holidays Keith!) is pretty good and you’d only have to do that temporarily.

    Once you’ve gone through the process of elimination to find the source of the feed issue then you should be able to get it sorted out after that.

    Thanks..I’m on it.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘My RSS Feed just went Nuts’ is closed to new replies.
Skip to toolbar