Support » Everything else WordPress » My profile link in the plugin directory doesn’t work

  • Resolved a-idea studio

    (@arachnoidea)


    Hi,

    I am author of 2 plugins now in the plugin directory:
    https://wordpress.org/plugins/a-staff/
    https://wordpress.org/plugins/wp-slide-up-box/

    However, I have some issues with the Author box on the pages above:
    – The spelling of my username is inconsistent (a-idea studio vs. A-idea Studio)
    – My gravatar is not displayed (however, it works fine on the forums)
    – (this is the most annoying one) My user name is not linked to my wp.org user profile.

    I can see others, like the author of this plugin:
    https://wordpress.org/plugins/contact-form-7/
    that they all are linked correctly.

    Maybe this issue is connected to the fact that I have recently changed my display name, but it is also inconsistent, because sometimes wordpress.org simply forgets my latest settings…

    Thanks in advance if you could look into this issue.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Andrew Nevins

    (@anevins)

    WCLDN 2018 Contributor | Volunteer support

    The spelling of my username is inconsistent (a-idea studio vs. A-idea Studio)

    Isn’t it inconsistent in the readmes?
    https://plugins.svn.wordpress.org/wp-slide-up-box/trunk/readme.txt
    https://plugins.svn.wordpress.org/a-staff/trunk/readme.txt

    Andrew Nevins

    (@anevins)

    WCLDN 2018 Contributor | Volunteer support

    – My gravatar is not displayed (however, it works fine on the forums)
    – (this is the most annoying one) My user name is not linked to my wp.org user profile.

    This might be because it appears you’re expecting the system to match your display name with your username. I would expect the system to respect your username and not display name.

    • This reply was modified 4 years, 11 months ago by Andrew Nevins.
    Thread Starter a-idea studio

    (@arachnoidea)

    Thanks for the quick answers!

    I’ll update the other plugin soon, so I’ll check what happens after the Author line in the readme is updated.

    About the display name: yes, it’s obvious that the system should respect my username instead my display name. Simply I bumped into situations when I had to make the same settings again and again.

    However, I’ll check if the issue gets fixed after I made the Author line the same in both readme files, and will update this topic afterwards.

    Thread Starter a-idea studio

    (@arachnoidea)

    Yep, it was my bad. When changed the brand name in all files recently, I bulk replaced all strings, including the Contributors part and somehow didn’t notice when uploading that it should’ve been the username.
    Thanks for pointing me in the right direction.

    • This reply was modified 4 years, 11 months ago by a-idea studio.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘My profile link in the plugin directory doesn’t work’ is closed to new replies.