WordPress.org

Forums

[resolved] My posts don't show under their categories or in the menu (3 posts)

  1. A Tuesday in April
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi Everyone!

    I'm a wordpress newbie and I desperately need your help. Thus far, I'm created a site I quite like and have figured out most of the issues on my own but I have one issue that keeps plaguing me and I just can't seem to figure it out.

    My site: http://atuesdayinapril.com

    I've created a menu, categories, pages and I have 2 public posts and quite a few more scheduled. My problem is that none of the posts show up under their respective category. For example, I'd like my first post about fashion to show up when I click the fashion tab and my second post about beauty to show up on the beauty tab.

    I've pretty much check all the boxes (at least to the best of my knowledge) but I need some ideas as to what I can do/what to try to resolve this issue.

    Thanks in advance for your help!

  2. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 10 months ago #

    the 'beauty' and 'fashion' tabs are both pointing to static pages; and unless those pages are using a page template to show posts of a category, you will just get the page content.

    consider to use category links in the menu http://codex.wordpress.org/Appearance_Menus_SubPanel

  3. A Tuesday in April
    Member
    Posted 10 months ago #

    Got it! Thanks for your help!!!! I really appreciate it :)

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.