Support » Plugins » my-link-order not working

  • MikePwln

    (@mikepwln)


    I have followed all of the instructions installing and configuring my-link-order. I get the message that the link order was successful, but the order on the sidebar doesn’t change.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • same here

    Same here,anyone know how to do this, or have you guys figured it out yet?

    Have you added the “My Link Order” widget to your sidebar in the widgets control screen? It’s easy to forget that step, then spend ages wondering why it isn’t working :p

    Hehe, I have installed today and it works perfect, you have to install one file to wp-content/plugins and taxonomy.php to wp-includes/. Then, add the “My link order” widget, as catherinebuca says, and that’s all, you can configure it at manage menu.

    On which page do I add

    “wplistbookmarks(‘orderby=order&category_orderby=order’);”

    as is stated in the installation instructions. And also where do I download taxonomy.php which is mentioned above?

    Any help would be great.

    Thanks

    I have this plugin working perfectly on one site and not on another. The sites are hosted on different servers, one on Yahoo and one on Hostgator. The Yahoo hosted plugin appears not to work.

    My problem is that after following the instructions, when I click on the My Link Order admin option in WordPress 2.7, no link categories have been loaded into the drop down box and therefore no links are available to drag and drop.

    Using the same installation method on the hostgator hosted site, the link categories appear perfectly and the drag and drop is possible, can anyone point me in the right direction?

    I couldn’t get it to work either till I saw this…

    Have you added the “My Link Order” widget to your sidebar in the widgets control screen? It’s easy to forget that step, then spend ages wondering why it isn’t working :p

    Don’t add the normal “Links” widget add the new “My Link Order” widget. Once I did that it worked perfect!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘my-link-order not working’ is closed to new replies.