Support » Plugin: Better WordPress Google XML Sitemaps (support Sitemap Index, Multi-site and Google News) » My articles are not getting indexed in google when I search the link

  • Ive noticed this today, I wrote a new article and then usually I will cut the link put the link in search after I published the article and it will show up in google search, now I post the article and the article is not being indexed in google search when I search for it.

    I looked in the sitelog and no errors showing its all green, no sitemap errors in webmaster tools either.

    Why is this happening?

    • This topic was modified 2 years, 2 months ago by borange.
    • This topic was modified 2 years, 2 months ago by borange.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Khang Minh

    (@oddoneout)

    Hi there, sorry for my late reply.

    When you search using the titles of the articles, do they appear?

    Sometimes when I search using titles they appear, but then when they do appear it says the wrong timestamp, like when I publish a new article and search in Google, it will say posted 7 hours ago instead of 1 minute ago, like everyone else who posts articles. It gives the wrong timestamp.

    Plugin Author Khang Minh

    (@oddoneout)

    Can I have a link to one of your articles that is having this issue? I suspect something has to do with the timezone setting.

    Perhaps you might want to navigate to BWP Sitemaps > Advance Options > Formatting and disable “Use GMT for Last Modified date”.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘My articles are not getting indexed in google when I search the link’ is closed to new replies.