Support » Plugin: Multisite Language Switcher » Multisites not being detected

  • Resolved creodevelopers

    (@creodevelopers)


    Hi,
    We have your plugin on one of our sites, it’s a multi site and has an English and a Welsh site. Recently the plugin doesn’t appear to be recognising the two sites, this message is showing in the Multisite Language Switcher metabox:

    “You should define at least another blog in a different language in order to have some benefit from this plugin!”

    We’ve checked the settings against the recommended ones and everything seems to be okay. Do you think this is an issue because the plugin isn’t compatible with the latest version of WordPress that we’re using (4.8)?

    Thank you!

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author Dennis Ploetner

    (@realloc)

    I had no time to update the information but the plugin is compatible aìeven with WordPress 4.8. Did you check if you have a user that has access to the two sites?

    Hello,

    Thank you for your quick reply! We are a network super admin user, and we definitely have access to the two sites as an administrator.

    Do you know why this message is being displayed in the Multisite Language Switcher metabox on each page:

    “You should define at least another blog in a different language in order to have some benefit from this plugin!”

    Thank you!

    Plugin Author Dennis Ploetner

    (@realloc)

    Please check also the reference user in plugin’s settings.

    sessbach

    (@sessbach)

    Hi,

    hijacking this thread as I have the same problem. I have a multisite setup with 4 pages. 3 of them have the plugin activated.

    A can see B
    B can see A
    C can see A and B

    The problem is that A and B can’t see C. Any suggestion would be appreciated.

    Plugin Author Dennis Ploetner

    (@realloc)

    Also in this case, please, check the “reference user” first. Is the user that is set in site C set in A and B too?

    sessbach

    (@sessbach)

    Thank for getting back to me, Dennis.

    Yes, the user is the same for all three sites and has the correct privileges.

    Plugin Author Dennis Ploetner

    (@realloc)

    Do these sites have different languages?

    sessbach

    (@sessbach)

    Kinda. We have EN, DE and “American English” which should be en_US. The American english is C in my example form above.

    Plugin Author Dennis Ploetner

    (@realloc)

    Sorry, it seems I could create kind of a list with first questions to ask 😉

    Do you use any plugin filter (like ‘msls_blog_collection_construct’)?

    sessbach

    (@sessbach)

    Ding Ding Ding. Yes, we are using on A and B. C has nothing like this.

    function my_msls_blog_collection_construct( $blogs ) {
    	if ( isset( $blogs[1] ) ) {
    		unset( $blogs[1] );
    	}
    	return $blogs;
    }
    add_filter( 'msls_blog_collection_construct', 'my_msls_blog_collection_construct' );
    
    • This reply was modified 8 months ago by  sessbach.
    Plugin Author Dennis Ploetner

    (@realloc)

    Would it be ok for you if I set this topic resolved and if I make it also sticky?

    sessbach

    (@sessbach)

    I don’t mind. Thanks again for your help! Much appreciated!

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Multisites not being detected’ is closed to new replies.