Support » Networking WordPress » Multisite problem.. All sites in menu are the first one

  • Hello wordpress experts 🙂 !
    I have a strange problem that just appears on my multisite settings:
    For some reason all sites in the admin are now redirecting to the 1st one…
    look at the screenshot:

    https://ibb.co/FDC30D2

    Any idea what I should do ? and what caused this ?
    thanks in advance !

    Dan

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Did you change something recently? like plugin or theme update or backup/restore or migration or any file changes. Then this problem started?

    Or it’s just started automatically, all of sudden?

    Thread Starter Daniel B

    (@lebus)

    Hello thanks very much for the aswer, unfortunately I think it started all of sudden… Or maybe I did an update and as I don’t go so often in the admin, I realised some time after…
    But for sure I didn’t install anything new !

    I saw also in the sites section, the site are listed, but clicking on any link redirect to the first one 🙁 🙁

    https://ibb.co/6w4GK6P

    Maybe I could check something in the database ?

    Thanks in advance for any help 🙂

    • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by Daniel B.
    • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by Daniel B.

    Did you try re-saving the permalink?

    Thread Starter Daniel B

    (@lebus)

    Thanks for your answer.. just tried on all sites, didn’t help 🙁

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.