Support » Plugin: Shield Security: Protection with Smarter Automation » Multisite (IP white and black list do not work on a sub-site)

  • Hello,
    Pretty much what I said in the title. Fresh install, shield is the first plugin installed on a multisite setup (sub directory type of multisite : blabla.truc.com/truc and blabla.truc.com/machin, etc.)
    Despite having set up shield in the admin network of the multisite, with my fixed ip in the white list, the login protection features are still visible in the sub sites, and I got blackisted trying to access a sub site (made a mistake) with no way to remove the IP as it does not appear either in the blacklist or the whitelist of the shield in the “main” site. The only site I can access right now is the “main” site.
    Thanks in advance for your help.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • in the mean time I just increased the transgression limit from main site 🙂 thanks in advance for your help

    Still not fixed in 5.5.2 !

    “Notice – You should know that your IP address is whitelisted and features you activate do not apply to you. – Including the Rename WP Login feature.
    Your IP address is: xxxxxx”

    Still, you get the login protection in sub sites (blabla.com/1, blabla.com/2, etc.) and all the IP transgressions in the sub sites do not show up in the black list on the main site (blabla.com).

    • This reply was modified 3 years, 3 months ago by Groovyx9.

    Any chance to get an answer? Thanks in advance

    Plugin Author Paul

    (@paultgoodchild)

    Sorry for not getting back to you on this, we’ve been dealing with a couple of other things. I’ll dig into it a bit and if I have questions to narrow it down, I’ll give you a shout.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Multisite (IP white and black list do not work on a sub-site)’ is closed to new replies.