Support » Plugin: WP Photo Album Plus » multisite images not working anymore.

  • Resolved danacs

    (@danacs)


    I installed this plugin around a week ago & I started having issues with my images not displaying on my subsites (multisite install).
    I have since deleted the plugin but i still cant view my images on my subsites

    Images will not display under “media library” or on the website for any subsites.
    I can still see all the files inside a “blogs.dir” folder for the sub sites but the main site images are inside “media” folder
    if i upload new images it still does not display them.

    The main site remains fine with no issues & all images load ok.

    I have looked at file permissions for the files & folders to confirm they are set to 644 & 755

    Is there any file that the plugin could have changed to cause this?
    Do you have any idea’s on what to look for?

    Thanks,

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author Jacob N. Breetvelt

    (@opajaap)

    This plugin does not affect the standard wp media lbrary in any way.
    The only possibility is that photos can be imported from the wp media library into the wppa system, but no changes are made to the wp media files or filesystem rights.

    If you want to remove all wppa files and possible .htaccess related issues, follow these instructions:
    https://wppa.nl/changelog/installation-notes/#removingwppa

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.