Support » Plugin: Store Locator PlusĀ® for WordPress » Multisite folder slugs broken by version 4.5.03

  • I have a WordPress Multisite installation which uses subfolders (ex. “/fr”, “/us”) for different languages (and different content).

    Once I installed v.4.5.03, the main site works fine, but the subsites show a 404 for every page, and the Settings | Permalinks don’t show the /xx subsite slugs anymore.

    Furthermore, each subsite show all the main site’s pages and articles, and not their own content.

    For now, I’ve reverted back to your previous stable 4.4.x version.

    https://wordpress.org/plugins/store-locator-le/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • cicistorelocatorplus

    (@cicistorelocatorpluscom)

    Please note refer to our forum if you have add-ons to SLP. That is where we normally answer questions.

    I never mentioned having add-ons (I don’t), therefore thought you would answer in this public forum.

    cicistorelocatorplus

    (@cicistorelocatorpluscom)

    The developer is looking into the multisite issue, it was tested for multisite in the pre-release of 4.5.03 with his test suite, but if there is an issue with the production release he needs to get as much info as possible, I suggested the SLP forum that he checks more often than the WP forum and where people are often more comfortable with sharing their plugin environment and site info.

    Do you have Network Active Multisite configuration in WP?

    Hi,

    I did Network Enable the plugin, and this configuration (and the set of other active plugins on the site) has been running without a problem since Dec 2015.

    I have a DEV environement (internet-facing) for the site, if you’d like me to test hotfix releases.

    cicistorelocatorplus

    (@cicistorelocatorpluscom)

    That would be awesome. could you send an email to the contact us on the authors website (bottom of page) so you can coordinate with him and he can send you info if needed. There is a new pre release coming out 4.5.04 that he hopes will fix it. I am trying to read up about some of the issues with the latest WP updates to 4.5.and multisites, there seem to be a lot in their Multisite forums, THE SLP pre releases are on this Page for download.

    cicistorelocatorplus

    (@cicistorelocatorpluscom)

    Hi Jean Francois (again) Did you see the WP multisite forum? I just ran across a post there about the 404 error , not suggesting it is similar as your errors. but there seems to be a lot of info in there. Most I do not understand at all.

    Having the same exact issue on a client site as well. 404 on every front end page and all settings in sub site showing the root site settings. Deactivating your plugin fixes the issue immediately.

    Spent almost 2 hours troubleshooting this on a Sunday and my client installed that plugin, not me. Your QA processes should really be improved…

    cicistorelocatorplus

    (@cicistorelocatorpluscom)

    Jean

    Could you test the 4.5.05 pre release of SLp which fixes the issue, the developer is back from travels and needs an independent Multi Site user to trest. His testing passes inspections. Please send contact info or register and go to your account to download pre releases. , I can not find any orders with your name in the SLP system

    Home

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Multisite folder slugs broken by version 4.5.03’ is closed to new replies.