Support » Plugin: AddQuicktag » Multisite: Bug in last version

  • Resolved 7o7marketing

    (@7o7marketing)


    The latest update introduced a bug when using the plugin in a multisite:

    PHP Fatal error occurred: Uncaught Error: Call to undefined function is_plugin_active_for_network() in .../wp-content/plugins/addquicktag/inc/class-settings.php:100

    Can be resolved by adding

    if ( ! function_exists( 'is_plugin_active_for_network' ) ) {
        require_once( ABSPATH . '/wp-admin/includes/plugin.php' );
    }

    in this file. See https://codex.wordpress.org/Function_Reference/is_plugin_active_for_network

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Frank

    (@bueltge)

    Thanks a lot for this hint. I change this in the dev version, maybe you can test it and give feedback. You find the download here – https://github.com/bueltge/AddQuicktag

    Hi Frank,

    I was also experiencing this error and the fix seems to have corrected the issue. I’m now able to log back in to my admin dashboard.

    Thanks,
    Alex

    Hi Frank,

    same problem here. Glad I test all updates locally. Seeing as this breaks the whole site in a Multisite installation, I’d say it warrants a Bugfix release. 🙂

    Greetings from Bonn,
    Johannes

    Plugin Author Frank

    (@bueltge)

    A small release is public, now and should fixed this topic.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Multisite: Bug in last version’ is closed to new replies.