Multisite and Yoast 301 Redirect Serving Raw HTML (1 post)

  1. jcaynes
    Posted 2 years ago #

    Okay, I've been having issues with two multi-sites. One is theartisanjewelry.com and the other is organically.us. For this issue, I will use just theartisanjewelry.com information (they are both having the same problem).

    The main blog is on theartisanjewelry.com. I have a sub-blog, theartisanjewelry.com/home. On the sub blog, I run the wiki and provide metaphysical info. The system info is:

    ### Begin System Info ###

    Multi-site: Yes

    SITE_URL: http://theartisanjewelry.com
    HOME_URL: http://theartisanjewelry.com

    Jigoshop Version: 1.6.5
    WordPress Version: 3.5.1

    Platform: Windows
    Browser Name: Firefox
    Browser Version: 21.0
    User Agent String: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW
    64; rv:21.0) Gecko/20100101 Fire

    PHP Version: 5.3.13
    MySQL Version: 5.0.91-log
    Web Server Info: Apache/2

    PHP Memory Limit: 256M
    PHP Post Max Size: 20M

    WP_DEBUG: Disabled

    WP Table Prefix: Length: 4 Status: Acceptable

    Show On Front: page
    Page On Front: 4813
    Page For Posts: 4798

    Session: Enabled
    Session Name: PHPSESSID
    Cookie Path: /
    Save Path: /home/users/web/b2132/pow.parceledgardenscom/htdocs/cgi-bin/tmp
    Use Cookies: On
    Use Only Cookies: On

    WordPress Memory Limit: 64MB
    WP_DEBUG: Off
    FSOCKOPEN: Your server supports fsockopen.


    Action Map: 1.8.1
    Akismet: 2.5.7
    Bad Ass Shortcodes: 2.0
    Base Plugin: 1.0
    Bootstrap Icons: 1.0
    Captcha: 3.5
    Easy Favicon: 1
    Google Analytics for WordPress: 4.3.3
    Grid Shortcodes: 1.2
    Jigoshop: 1.6.5
    Jigoshop for PageLines: 1.4.7
    Pagelines Customize: 1.1.1
    PageLines Googlefonts: 1.5
    Pagelines Sections: 1.0
    Simple CSS Lite: 1.4
    SOUP - Show Off Upcoming Posts: 1.7
    TinyMCE Advanced: 3.5.8
    WordPress.com Popular Posts: 2.6.0
    WordPress Importer: 0.6.1
    WordPress SEO: 1.4.7
    WP Keyword Link: 1.6.0


    PageLines Framework: 2.4.2

    ### End System Info ###

    Now, the issue happens when I am on the main website, theartisanjewelry.com and then select either the home or the wiki page (pages on the sub-blog) which are managed with Yoast (WordPress SEO) 301 redirect to the sub-blog. It works on the local development just fine. However, when I select the page tabs on the live site, I get served raw HTML, as follows:

    <title>301 Moved Permanently</title>
    <h1>Moved Permanently</h1>
    <p>The document has moved here.</p>
    <p>Additionally, a 301 Moved Permanently
    error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>
    HTTP/1.1 200 OK
    Date: Thu, 23 May 2013 04:01:06 GMT
    Content-Type: text/html; charset=UTF-8
    Content-Length: 78267
    Connection: keep-alive
    Server: Apache/2
    X-Powered-By: PHP/5.3.13
    X-Pingback: http://theartisanjewelry.com/home/xmlrpc.php
    Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT
    Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0
    Pragma: no-cache

    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en-US" prefix="og: http://ogp.me/ns#">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

    <!-- Site Crafted Using PageLines v2.4.2 - WordPress - HTML5 ( pro ) - http://www.PageLines.com -->

    <!-- Title -->
    <title>Artisan Jewelry - Luxuriate Your Life</title>

    I have contacted the hosting company, PowWeb and have been going back and forth with them since 5/17/13. They deny it's a server issue. I have redone the .htaccess files, I have deleted databases and reloaded info, deleted the website files and then re-upload them. I disabled the jetpack wp.me shortlinks and have attempted several other deletions of plugins excluding Yoast (WordPress SEO) because I cannot test if it works or not without the Yoast plugin.

    I'm at the end of my troubleshooting abilities.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic