• Resolved supermoto93

    (@supermoto93)


    Hi,

    I installed the Photo Final Tiles Grid Gallery plug in on a wordpress multi-site installation. Created a few test galleries under one sub-site, everything works fine.

    But when I try to create galleries on a different sub-site, I couldn’t. I click on the “Add Gallery”, go through the same thing, it comes to the screen says:

    Success!
    Your gallery “test_gallery” has been created. Copy the following shortcode:
    [FinalTilesGallery id=’0′]

    But there is no gallery created. There is nothing shown on the gallery dashboard afterwards.

    I notice the id is 0.

    Does this plugin work with wordpress multisite installation? If it does, how do I create galleries on different sub-sites?

    Or, I was looking at the plugin upgrade options, it mentioned support for single site or 3 or 5 sites. Are these referring to subsites on one multi-site installation or multiple individual wordpress sites?

    Thanks,

    Yan

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • I had the same problem.

    Have you found a solution?

    Hi, I’m sorry for the late response folks. I need to implement the activation routine for multisite, I should be able to do it in a couple of days.

    Diego

    Hi there,

    I’ve published a new version with the fixed multisite activation. You’ll need to deactivate the plugin and activate again from the network admin site.

    Diego

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Multisite’ is closed to new replies.