Support » Fixing WordPress » Multiple WordPress 3.5 problems

  • Boy, this new WordPress version is the buggiest yet.

    Here are a list of problems I’ve encountered:

    1. Upload image button in the editor is not working.
    2. Cannot toggle between VISUAL/HTML in editor.
    3. Cannot add “Excerpt” function in editor using “Screen options.” Despite clicking it, the editor window does not show up.

    I have uninstalled plugins to no effect.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Additonal problem:

    4. Despite updating a post, autosave keeps trying to refer to older version of post.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Try adding define('CONCATENATE_SCRIPTS', false ); to the bottom of your wp-config.php file (just before the require_once line).

    That did seem to work – strange. I have an identical site that did not require this additional change.

    One weird side effect: Whenever I attempt to move the Excerpt window in the editor, it doesn’t move – instead, it creates multiple excerpt windows.

    Hallelujah! Thanks esmi
    Have just followed your advice above and my 3.5 is working – looks to be working fine throughout!

    Yes esmi’s solution does mitigate the issue, but doesn’t solve it.

    -k0nsl

    Yes I spoke a bit too soon. I’m now agreeing with kOnsl

    Here’s my history. Since the 3.5 install today I’ve had problems with:
    Quick Edit, Edit Permalink, Going to Text view, Insert/Edit Link, Add Media link not working, Help not working, Screen options not working.

    Since adding in define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false );
    Quick Edit now works, Going to Text view works, Insert/Edit Link almost works – see below, Add Media link works, Help is working,
    Screen options are working.

    Adding a link into a post – Need to click twice on Insert/Edit link
    On second click screen becomes tinted. Form then occurs down at the bottom left of screen. The form works for the most part.
    The Cancel button doesn’t work. The Add Link button works but leaves the screen in tinted presentation. Although the link has been placed I can only access the post by navigating away and opening it again – with autosave the link has been saved. So it is right around the houses on this bit.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    As per the Forum Welcome, please post your own topic. Your problem – despite any similarity in symptoms – is likely to be completely different.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Multiple WordPress 3.5 problems’ is closed to new replies.