Support » Plugin: Link Library » Multiple problems

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Hi,

    You have misunderstood the meaning of the settings #. These refer to the library settings that get created under the Link Library plugin admin configuration pages. By default, if you are displaying a single library that you have configured, you don’t even need to specify settings. You can just say link-library and link-library-cats.

    Once you have set this up right, you will need to check if you have assigned a category to the link(s) you created.

    If you want it to look exactly like my setup, you can download my settings here and import them to your Link Library:

    I hope this helps. Please mark the issue as resolved if it does.

    Hi Yannick, thanks for your reply.

    Sorry that I was misunderstood. I’ve tried as you explain and it works.
    For your settings, I’ll give it a try soon. Later on I’ll mark this as resolved.

    Yannick, how to import your settings into my library? I can’t find the way.

    Oh I find it already under the setting panel

    I have imported your setting, but I don’t get the result like your’s.
    Yannick, please explain steps that I need to do to make it.

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    Can you contact me on my site (http://ylefebvre.ca/contact-me/)? I would need an admin login to see what is happening on your site and fix the configuration of the links to look like my site.

    Plugin Author Yannick Lefebvre

    (@jackdewey)

    All issues have been resolved directly with the user. After importing, the IDs of link categories to be displayed did not match the category IDs from the user’s site.

    Hi Yannick, thank you for your help.
    You are very kind 🙂

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Multiple problems’ is closed to new replies.