WordPress.org

Forums

WP Symposium
[resolved] Multiple Photo Upload not working (6 posts)

  1. themadcatlady
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have played around with the settings, ticking and unticking the JQuery boxes in WPS settings, but I cannot upload more than one photo at a time. If I try 2 or more, they simply won´t appear after upload, even though when hovering over the album I upload them to there is a little hover-number (saying 3 in my case, for 3 photos, which weren´t there though).

    Can anyone help?

    https://wordpress.org/plugins/wp-symposium/

  2. Robert
    Member
    Posted 1 year ago #

    That is more than likely a server issue. (Limitation )

  3. themadcatlady
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmmm okay. Would it be too much to ask if you knew if there was an easy fix to change the limitations and where I could do that? Thanks.

  4. Robert
    Member
    Posted 1 year ago #

    Your best bet is to talk to your hoster for this..

  5. themadcatlady
    Member
    Posted 1 year ago #

    Oh ok, I´ll email them and ask. Thanks for your replies, and for a fantastic WP plugin. :)

  6. simon.goodchild
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm sorry, this ticket appears to have got a little old - if the problem is still around, can you please visit http://www.wpsymposium.com to post your problem?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Symposium
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic