Support » Plugin: Genesis Custom Blocks » Multiple instances of block creates error on editor

  • Resolved funkyhelpermonk

    (@funkyhelpermonk)


    I created a block that works on a single instance but it fails when I try to load it again with another block.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Contributor Ryan Kienstra

    (@ryankienstra)

    Hi @funkyhelpermonk,
    Thanks for bringing that up.

    Could you please fill in this information so we can possibly fix it?

    ## Steps to reproduce
    
    <!-- Exactly how to reproduce it -->
    1. Navigate to...
    2. Click...
    3. Etc...
    
    ## Expected behavior
    
    ## Actual behavior
    <!-- Please include screenshots of the behavior --> 
    
    ## JS Console
    <!-- Please copy the JS console here -->
    
    ## Additional information
    
    ## Suspected cause (optional)
    <!-- If you think you know what caused this bug --> 
    
    ## Versions
    
     - WordPress version:
     - Genesis Custom Blocks version: <!-- Please ensure the latest version of Genesis Custom Blocks is running: https://github.com/studiopress/genesis-custom-blocks -->
     - Gutenberg plugin version (if active):
     - Other block-related plugins (if active):
     - OS:
     - Browser:
     - Device: <!-- like MacBook -->
    Plugin Contributor Ryan Kienstra

    (@ryankienstra)

    Closing due to inactivity. Feel free to reply and we’ll continue 🙂

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Multiple instances of block creates error on editor’ is closed to new replies.