WordPress.org

Forums

Multi-Network is not working (4 posts)

  1. jig4physics
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am Using WordPress 3.8.1 over multisite/multi-network Platform, I have main network
    Main Network: drjslab.org/wp-admin/network Working
    Sub Network: scott.drjslab.org/wp-admin/network  notWorking
    All sub site working perfectly but sub-network site like scott.drjslab.org/wp-admin/network is not working, sometimes its show error for 505 Page Missing or some time “time out” Error.
    My .htaccess file is like this

    Action application/x-hg-php53 /cgi-sys/php53
    AddHandler application/x-hg-php53 .phpp53 .php 
    
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^wp-admin$ wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule ^(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]
    RewriteRule ^(.*\.php)$ $1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]

    Can anyone help me to solve problem?

  2. What multi network plugin are you using?

  3. jig4physics
    Member
    Posted 1 year ago #

    i am using wp-multi network version 1.5.1

  4. http://wordpress.org/plugins/wp-multi-network/ then? Okay.

    Check your PHP error logs. See if there's something there. You may need mroe memory. Do you know how much your server has? (If you're on shared servers, that's going to be a problem)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic