WordPress.org

Forums

mp3 file open issue, buffering 20% then error openning file (6 posts)

  1. annadongwebsite
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,
    None of mp3 file I have down loaded are playing, tried link from other play, not working either. followed instruction online, when I click the play botton on preview, it show buffering then give me error openning file message. Any help please? Problem page is http://annadongwebsite.com/main/?p=208

  2. annadongwebsite
    Member
    Posted 5 years ago #

    Anybody, help please? only work around is upload it to a public space, then use their code to play. but that way I cant play any link from other place then. it got to be a way to make it work, seems a easy fix for pros, I am a newbie for wordpress, just start to fool around, so HELP please...

  3. whooami
    Member
    Posted 5 years ago #

    look at all those ads :( on that site. Ugh, im not going back.

    according to the source of your page, this is where that first mp3 is:

    http%3A%2F%2Fannadongwebsite.com%2Fmain%2Faudio%2F%20happyholiday1.mp

    click that, paste it, whatever ... its NO good

    did you read the directions on how to use that plugin??

  4. annadongwebsite
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thank you whooami! I apreciate you response any way. As I said, I am new to wordpress, any suggestion is welcome.
    1. I have tried [audio: http://annadongwebsite/main/audio/happyholiday1.mp3, it did not work

    here is the source code:

    <object type="application/x-shockwave-flash" data="http://annadongwebsite.com/main/wp-content/plugins/audio-player/player.swf" width="290" height="24" id="audioplayer1"><param name="movie" value="http://annadongwebsite.com/main/wp-content/plugins/audio-player/player.swf" /><param name="FlashVars" value="playerID=1&bg=0xf8f8f8&leftbg=0xeeeeee&lefticon=0x666666&rightbg=0xcccccc&rightbghover=0x999999&righticon=0x666666&righticonhover=0xffffff&text=0x666666&slider=0x666666&track=0xFFFFFF&border=0x666666&loader=0x9FFFB8&soundFile=http%3A%2F%2Fannadongwebsite.com%2Fmain%2Faudio%2F%20happyholiday1.mp3" /><param name="quality" value="high" /><param name="menu" value="false" /><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /></object></p>
    <p>audio: http://wpcom.files.wordpress.com/2007/01/mattmullenweg-interview.mp3</p&gt;
    <p><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://annadongwebsite.com/main/wp-content/plugins/audio-player/player.swf" width="290" height="24" id="audioplayer2"><param name="movie" value="http://annadongwebsite.com/main/wp-content/plugins/audio-player/player.swf" /><param name="FlashVars" value="playerID=2&bg=0xf8f8f8&leftbg=0xeeeeee&lefticon=0x666666&rightbg=0xcccccc&rightbghover=0x999999&righticon=0x666666&righticonhover=0xffffff&text=0x666666&slider=0x666666&track=0xFFFFFF&border=0x666666&loader=0x9FFFB8&soundFile=http%3A%2F%2Fannadongwebsite.com%2Fmain%2Faudio%2F%20http%3A%2F%2Fwpcom.files.wordpress.com%2F2007%2F01%2Fmattmullenweg-interview.mp3" /><param name="quality" value="high" /><param name="menu" value="false" /><param name="bgcolor" value="#FFFFFF" /></object></p>

    any thing wrong?

    2. I have read and followed the instruction for plugin... I think
    3. what do you mean by "look at all those ads :( on that site. Ugh, im not going back", is that I put too much ads? should not do it? why :)
    thx! again for replying.

  5. annadongwebsite
    Member
    Posted 5 years ago #

    These two audio files on my page, one is I uploaded to my site, I have tried absolute url and relative url both, did not work. the second link is I copyed from the instruction site, which is working on original site, should work on mine, but not. I don't know why...

  6. annadongwebsite
    Member
    Posted 5 years ago #

    Any more help please?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic