WordPress.org

Forums

moving to new server + problem in Database :( (10 posts)

  1. Slacker-
    Member
    Posted 9 years ago #

    hello every 1 ,

    I'v wp blog [ http://www.abu-hamza.com ] , it was working wonderful , now I moved my site to new server , but all posts disapperd as you see :) !! I'v the db back up so can any one help me to back the wp again as it was with all posts , comments , .. etc

    hope to see ur answers soon

    finaly sorry for my bad english

    best regards
    yours truly

  2. moshu
    Member
    Posted 9 years ago #

    Did you have a chance to read this:
    http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

  3. Slacker-
    Member
    Posted 9 years ago #

    thx moshu , I'll read it then back again if still problems

    best regards

  4. Slacker-
    Member
    Posted 9 years ago #

    After restoring the db I got this erorr

    --------
    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, webmaster@abu-hamza.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    ------------

    can any one please tell me what is the problem now :)

    best regards

  5. MarkRedden
    Member
    Posted 9 years ago #

    Check your .htaccess file?

  6. Slacker-
    Member
    Posted 9 years ago #

    MarkRedden what I shall do with .htaccess file ? :)

  7. Slacker-
    Member
    Posted 9 years ago #

    by the way it's empty !

  8. Slacker-
    Member
    Posted 9 years ago #

    Also I can't access any pages , or the admin cp !!

    any help please :-)

    Cya

  9. Slacker-
    Member
    Posted 9 years ago #

    hello again ,

    I think it's from the encoding of database cuz it happen's o me in anthor wp blog ? could it be the problem ? cuz my wp is an arabic one ? , and how can it solve ?

    waitting ur replys

    cya

  10. moshu
    Member
    Posted 9 years ago #

    Encoding in the DB should NOT affect 500 Internal server error. It might cause weird display of characters but no such errors as you have.

    I have no idea what did you do during the move, but the error has to do something with that.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags