Support » Plugin: Seriously Simple Podcasting » Moved site, feedburner not seeing xml part 2

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Contributor Hugh Lashbrooke

    (@hlashbrooke)

    I’m not sure how to sort this out for you as it looks like the feed is working fine. There’s a good chance that it’s a caching issue on Feedburner’s side, but I can’t be sure – I would recommend contacting Feedburner support about that. If you want to drop Feedburner though I don’t see why you can’t just give iTunes your new SSP feed URL – any reason why that wouldn’t work directly?

    dratsum

    (@dratsum)

    Thanks do much for the reply Hugh.

    Check out Feedvalidators review of the feed… oddly enough, it says “Server return HTTP 404 Error” (same as feedburner) — then proceeds to invalidate the feed:

    http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=junkbox.realpunkradio.com%2F%3Ffeed%3Ditunes

    I’ve tried ReSyncing the feed on feedburner and that didn’t work.

    And the reason I can’t get itunes to take the feed from SSR is that, according to itunes, in order to get the feed url to change, you need to add the <itunes:new-feed-url> tag to my current feed… and I can’t do that because feedburner doesn’t work.. I actually tried writing a feed manually and adding that tag, then using feedburner to burn that feed and that isn’t working yet…

    D

    dratsum

    (@dratsum)

    Resolved.

    Feedburner and most everything else returns a 404 unless you have an actual post on yr blog. I only had the podcast episoides under SSR. When I added a basic hello world post everything worked again.

    d

    Plugin Contributor Hugh Lashbrooke

    (@hlashbrooke)

    That’s actually due to a bug in WordPress – I’ve tried circumventing it in this plugin, but so far I’ve been unsuccessful.

    I’m glad you found your solution 🙂

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Moved site, feedburner not seeing xml part 2’ is closed to new replies.