Moved site and cant access admin (3 posts)

  1. dragons5
    Posted 8 years ago #

    I didn't see this anywere while searching so thought i would post here.

    I recently moved my blog from a subdomain to it's own domain. The problem is that when I try to access the admin area it directs me to the old subdomain *site is still up there*

    The old location is on a different server than the current one. I think this could be fixed by editing a file but i cant figure out which one.

    old site: http://www.mysite.com/myblog
    new site: http://www.mybloghere.com

    old admin area: http://www.mysite.com/myblog/admin
    new admin area: http://www.mybloghere.com/admin

  2. whooami
    Posted 8 years ago #

    when you say moved, did you move the files, or did you just change the site and home values in your wp admin area without moving the files ?

    or you did both?

    I try to access the admin area it directs me to the old subdomain

    This tends to suggest that you changed the values in your admin area?

    also, its much easier to figure these sorts of things out, if you real urls instead of examples.

  3. headelf
    Posted 8 years ago #

    You need to change the records in the database to reflect the new domain. I just went through this same process and have everything working except . . . there's always an "except".

    I can log into admin, but once I have I get a blank screen.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic